Zoek jij een oplossing voor de regulering van de middenhuur? Lees hier hoe wij de oplossing kunnen bieden!

De woningmarkt is volop in beweging en verhuurders worden constant geconfronteerd met meer regelgeving. Een van de meest besproken maatregelen van de laatste tijd is de regulering van de middenhuur. De regulering van de middenhuur legt een plafond op de huurprijzen van woningen in het middensegment. Dit kan leiden tot een lagere verhuurprijs en dus een lager rendement. De regulering van de middenhuur geldt voor woningen tot en met 186 punten, wat neerkomt op een maximale huurprijs van €1.123,13 (prijspeil 1 januari 2024).

Maar wat als er een oplossing is voor deze verhuurders om toch nog een eerlijke, rendabele huurprijs voor jouw woning(en) te ontvangen? Direct Home Rentals biedt dé oplossing voor verhuurders die niet willen zitten aan een huurplafond en dus nog steeds een goed rendement kunnen behalen zonder restricties.

Hoe biedt Direct Home Rentals een oplossing voor deze beperking op de middenhuur?

Wij huren jouw woning als bedrijf en zijn daarom niet gebonden aan de restricties rondom het middenhuurplafond. Door uw woning aan ons te verhuren, ontvangt u een maandelijkse huur die recht doet aan de marktwaarde, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een wettelijk huurplafond.

Hoe werkt de beperking op de middenhuur?

Het plafond op de huurprijzen voor woningen in het middensegment is bedoeld om huurders te beschermen tegen te hoge huurlasten. De verhuurder zal hierdoor minder huur ontvangen. De beperking op de middenhuur kan zelfs betekenen dat huurinkomsten niet meer in verhouding staan tot de waarde van de woning of de kosten die gemaakt worden.

Vooral in en rondom steden, waar de vraag naar huurwoningen groot is, zal dit plafond een behoorlijke beperking vormen. Het wordt voor verhuurders erg moeilijk om een evenwicht te vinden tussen het bieden van betaalbare huur en het behalen van een gezond rendement op hun woning(en).

Direct Home Rentals biedt meer dan alleen een oplossing voor de beperkingen in de middenhuur

Als bedrijf kunnen wij u niet alleen een hogere huur voor uw woning betalen, maar wij hebben u nog veel meer te bieden. Wij nemen alle zorgen rondom het beheer van uw vastgoed uit handen. Dit omvat zowel het financiële, sociale als technische beheer. Bovendien garanderen wij u maandelijkse huurinkomsten, zelfs wanneer de woning leeg staat of wanneer de huurder achterstallige betalingen heeft.

Lees hier meer over hoe wij u volledig ontzorgen bij het beheer van uw vastgoed:
Waarom slimme inversteerders voor professionele hulp kiezen
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Heeft u geen vragen?

Bereken hieronder gelijk u verhuurprijs