Werkwijze

Direct Home Rentals heeft een vaste werkwijze waarbij transparantie, duidelijkheid en gegarandeerde huurinkomsten voorop staan. Bekijk hieronder de route die wij met u gaan bewandelen.

Onze werkwijze

Stap 1: Vrijblijvend introductie gesprek

 Allereest zullen wij met u een vrijblijvend introductie gesprek voeren. Wij zullen hierin al uw vragen beantwoorden over onze werkwijze of andere zaken rondom uw woning.

Stap 2: Woning screening

Daarna zullen wij samen met u uw woning beoordelen. Hierin zullen we u adviseren in het optimaliseren van de woning. Denk hierbij aan de staat, de indeling en het aantal kamers.

 

Stap 3: Offerte

Vervolgens ontvangt u van ons een passend huurvoorstel. Dit voorstel is gebaseerd op de specifieke wensen en eigenschappen van de woning. Dit voorstel is geheel vrijblijvend.  

Stap 4: Huurcontract tekenen

Nadat u onze offerte heeft ontvangen en hiermee akkoord bent gegaan, gaan we over tot de ondertekening van de huur overeenkomst.

Stap 5: Ontvangst van de huur en de borg & sleuteloverdracht

Nadat op de overeengekomen datum de sleutel overdracht heeft plaatsgevonden zullen wij u direct de borg en huursom voor de eerste maand betalen    

Stap 6: Beheer & inspecties

Vervolgens zullen wij onze expertise op het gebied van beheer op de woning uitvoeren.  Wij zorgen ervoor dat uw woning goed wordt onderhouden en er bij storingen of gebreken direct wordt gehandeld.