Hoe u een betrouwbare, kosteloze vastgoedbeheerder vindt

Het is de ideale oplossing voor u als verhuurder. U wilt niet hoeven omkijken naar uw woning(en). Daarom geeft u als vastgoedbelegger uw woning(en) liever in beheer. Telefoongesprekken en overleg met huurders kunnen veel tijd kosten en leiden vaak tot tijdrovend georganiseerd werk. Al met al slokken het (laten) uitvoeren van reparaties, het innen van huurachterstanden en andere beheerswerkzaamheden veel tijd op. Heeft u meerdere woningen? Dan heeft u daar al snel een dagtaak aan. Maar hoe vindt u zo’n kosteloze beheerder en hoe weet u dat ze betrouwbaar zijn?

De zoektocht naar een kosteloze vastgoedbeheerder

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het vinden van een vastgoedbeheerder die geen kosten in rekening brengt, is mogelijk.Wanneer u een kosteloze beheerder vindt, kunt u genieten van diverse voordelen:

 • Geen omkijken naar uw investering
  Uw beheerder zorgt voor uw vastgoed. U heeft geen omkijken naar het technische en financiële beheer. Hierdoor kunt u zich focussen op andere investeringen of persoonlijke bezigheden.
 • Maximalisatie van uw investering
  Een goede beheerder zorgt voor minimale leegstand. De meeste vastgoedbeheerders garanderen maandelijks huurinkomsten, zelfs wanneer het huis leegstaat. Het rendement op uw investering is op deze manier gegarandeerd.

Hoe weet u of een kosteloze vastgoedbeheerder betrouwbaar is?

Een vastgoedbeheerder kan veel beloven, maar het is cruciaal dat ze hun beloften ook daadwerkelijk nakomen.
U herkent een betrouwbare vastgoedbeheerder aan:

 • De persoonlijke interactie
  Een goede persoonlijke interactie is een teken van een betrouwbare partner. Hoe is de communicatie met de beheerder? Zijn ze responsief en professioneel?
 • Ervaring en expertise
  Een beheerder met veel ervaring en expertise is doorgaans beter betrouwbaar. Hoe lang is de beheerder al actief in de vastgoedmarkt? Hebben ze ervaring met het type vastgoed dat u bezit?
 • Het beheercontract en de voorwaarden
  Een betrouwbare beheerder is transparant. Dit moet naar voren komen in het huurcontract. Let op de voorwaarden en zorg ervoor dat alles duidelijk en eerlijk is voordat u het contract ondertekent.

   

  Een uitstekend voorbeeld van een betrouwbare, kosteloze vastgoedbeheerder is Direct Home Rentals. Wij huren uw woning, garanderen u maandelijkse huurinkomsten en nemen het volledige beheer van de woning op ons. Naast het gebruikelijke technische en financiële beheer, nemen wij ook het sociale beheer op ons. Dit houdt in dat wij contact met de huurder en de buurt onderhouden. Alle mogelijke zorgen rondom de verhuur zullen wij bij u wegnemen. Maak nu een afspraak en ervaar de service van een betrouwbare partner.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Heeft u geen vragen?

Bereken hieronder gelijk u verhuurprijs