HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Waar huurt Direct Home Rentals woningen?

Direct Home Rentals huurt woningen door heel Nederland. De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en huren woningen in meer dan 100 plaatsen. Wilt u uw woning verhuren neem dan contact met ons op.  

Welk opzegtermijn hanteert Direct Home Rentals?

Direct Home Rentals hanteert een opzegtermijn van 3 maanden. 

Kan ik mijn woning ook tijdelijk verhuren?

Gaat u bijvoorbeeld voor een periode naar het buitenland of heeft u een woning langere tijd leegstaan. Bij Direct Home Rentals kunt u uw woning ook tijdelijk verhuren. Wij hanteren een minimale huurperiode van 6 maanden. 

Wanneer wordt de borg en de huur gestort?

De borg en het eerste huur termijn ontvangt u direct bij de overdracht van de sleutels. Daarna zult u elke eerste van de maand de huur op uw rekening ontvangen. Direct Home Rentals garandeert u elke maand huurinkomsten.

Betaal ik bij Direct Home Rentals bemiddelingskosten?

Direct Home Rentals is geen verhuurmakelaar. Dit betekend dat wij geen bemiddelingskosten vragen aan u als verhuurder. Wij huren de woning zelf van u in en garanderen u de maandelijkse huurinkomsten. Daarnaast zal ons beheerteam de woning maandelijks controleren. 

Wie betaalt de kosten voor gas, water en elektra

 De contracten voor gas, water en elektra worden door ons overgenomen.  

Wie betaalt de kosten voor gemeentelijke heffingen en verzekering

U als eigenaar moet de woning zelf verzekeren, dit geldt ook voor het betalen van de gemeentelijke heffingen die op uw woning rusten. 

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn woning goed wordt onderhouden?

Direct Home Rentals heeft een eigen beheerteam. Hierbij voeren wij maandelijkse inspecties uit op het gebied van onderhoud en andere zaken rondom uw woning. Wij zorgen voor het tuinonderhoud en mochten er gebreken zijn aan de woning zullen wij die met u communiceren.   

Zijn er kosten van onderhoud voor mij als verhuurder?

Als ons beheerteam een probleem heeft geconstateerd bij uw woning zullen wij die met u communiceren. Kosten van onderhoud die voor u als verhuurder gelden zullen wij met u bespreken bij de opname van de woning. Denk hierbij aan een kapotte cv ketel, hekwerken van tuinen of apparatuur waarvan de levensduur is verlopen. 

Wat gebeurd er als ik mijn woning verkoop terwijl deze gehuurd is door Direct Home Rentals.

In het geval dat u de woning verkoopt terwijl Direct Home Rentals de woning heeft gehuurd stellen wij het op prijs dat u ons dit tijdig aangeeft. Hierna zullen wij ons houden aan het opzegtermijn wat met u is overeengekomen. 

Hoe ziet een opname rapport eruit?

Nadat wij met u het opname gesprek hebben gehad ontvangt u van ons een opname rapport. Dit bevat foto’s van de volledige woning met aantekeningen bij eventuele gebreken die al aanwezig waren. Hierdoor heeft u als verhuurder een beeld hoe u de woning aan ons hebt overgedragen en zullen er achteraf nooit discussies ontstaan. 

Wat is een cluster locatie?

Direct Home Rentals ziet een cluster locatie als een woning met 8 of meer slaapkamers. Mocht u geïnteresseerd om een dergelijke woning aan ons te verhuren komen wij graag langs om te zien wat de mogelijkheden zijn.